Mind the Motion
Isabelle Cuppens

Coaching

Wil je passie maar weet je niet waar die zit?

Op zoek naar meer flow in je leven?

Wil je iets anders?

Wil je alles uit jezelf halen?

Zoek je geluk in het leven zonder perfectie?

.

Wil je meer flow?

Vrijwel iedereen heeft al eens een baaldag. Wat als je tussen de gewone ups en downs van het leven te veel sleur ontdekt? Soms wens je misschien dat je toch meer je droom gevolgd had. Wil je een job of zelfs een leven met meer energie, voldoening en geluk?

Jezelf leren managen

Een leven met minder kleur dan je gehoopt had, kan veranderen. Je kan jezelf beter leren kennen en daardoor ook beter leren managen. Hoe beter je beseft wat jou motiveert om er voor te gaan in het leven, hoe meer werkelijkheid het kan worden. Ook het kennen van je valkuilen op je weg, helpt je om ze te omzeilen. Een leven met diepe voldoening, waarvan je voelt dat je bestaat. Met de nodige veerkracht om ook dat wat moeilijk is, aan te kunnen.

 

 

MargritCoppe-BrusselsView1017x356

Coaching helpt wanneer je vb:

  • een transitie meemaakt in leven of carrière,
  • een geheime droom wilt waarmaken,
  • meer energie wilt steken in wat belangrijk is voor jou,
  • wilt bepalen wat je levensdoel nu echt is.
  • geluk wilt voelen zonder het juk van de perfectie.

Ik werk met je samen om nieuwe doelen te formuleren en te bereiken. We bedenken acties om jou dichter bij het een leven te brengen dat voldoening, geluk en energie geeft, zodat je leven ten volle geleefd kan worden.

 

Contact met jezelf verliezen

Soms verliezen we contact met dat wat ons écht energie en goesting geeft om ’s ochtends op te staan. Verwachtingen vanuit jezelf of je omgeving nemen de overhand en sluiten niet meer aan op dat wat je écht wilt. Onze dagen zitten vol prikkels en afleidingen waarop we als mens reageren zonder er altijd stil bij te staan. En als een dief in de nacht gaat het leven met je aan de haal.

 Wat coaching voor je kan doen

Als coach begeleid ik je om je eigen mogelijkheden en krachten terug helder en scherp te stellen. En ze daarna in de wereld te zetten. Daar richt een coaching traject haar schijnwerpers op. Plaatst de nodige richtingaanwijzers. Op jouw ritme van het leven, intens, subtiel en met aandachtige finesse. Een steun in het aanspreken van jouw innerlijke drijfveren. Zodat je iedere dag meer en meer leeft volgens wat voor jou belangrijk is in het leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOE

TRAJECT

LOKATIE