Mind the Motion
Isabelle Cuppens

 

 

Getuigenissen deelnemers Mindful Zelf Compassie training

Inschrijven Meise, start 30 nov 2022                       Inschrijven Gent, start 24 januari 2023

Dankzij de zelfcompassietraining kan ik troost en geborgenheid bij mezelf vinden wanneer ik dat nodig heb.
Isabelle faciliteerde het proces door een warme, zachte en rustige sfeer te creëren in de groep, waarin ik me veilig voelde.
Zelfcompassie is een onmisbaar deel van mezelf geworden, waardoor ik steviger in mijn schoenen sta.

Charlotte, deelnemer.

Zelfcompassietraining is de training die het meeste impact gehad heeft op mijn persoonlijk leven. Het heeft me geholpen om een mildere houding aan te nemen naar mezelf toe. En dat heeft ook een sterke weerslag op hoe ik naar anderen kijk, en vooral hoe ik hoe ik meer open kan staan voor hun anders-zijn. Het is ook een proces dat verder kan rijpen als je ouder wordt. Zeker als er een grotere discrepantie ontstaat tussen wat er op je geheime agenda staat en wat mogelijk is.  

dr. Paul Smits, huisarts.

Naast alle tips, tricks en inzichten vind ik het mogen bestaan van mijn zijn, mijn mankementen, mijn hervallen, mijn onvermogen, ..   het belangrijkste aan de zelfcompassietraining. Het ervaren van het niet veroordelen ervan geeft me soms een glimp van hoe het zou kunnen zijn wanneer ik dat zelf ook zou doen. Het geeft me moed om door te gaan en te proberen om voor mezelf ook zo te zijn.

 Stefanie, deelnemer.

Dankzij de training leerde ik rust te vinden in de chaos. Beetje bij beetje begon ik terug van mezelf te houden en mijn donker en melancholisch kantje te omarmen en dit te zien als een sterkte en niet als een zwakte. Ik pas de zelfcompassietraining  bijna dagelijks toe in mijn leven. Het is een dynamisch proces waarbij ik nog elke dag bijleer over mezelf en mijn relatie tot anderen.

Ingrid, deelnemer.

Door zelfcompassie sta ik bewuster in het leven, heb ik meer zelfvertrouwen en kan ik betere keuzes maken voor mezelf. Bepaalde situaties kan ik objectiever inschatten wat voor meer innerlijke rust zorgt.

Katrien, deelnemer.